Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Üyeler Kayıt
Duyurular: Sitemizden üniversiteyi kazanan üyelerimiz...

VanGogh                     Boğaziçi Üniversitesi               Çeviribilim

Sweet Amber               Hacettepe Üniversitesi             İngilizce Mütercim Tercümanlık

Bayındır                       Hacettepe Üniversitesi           İktisat

Hakandogan                Gazi Üniversitesi                      İşletme

Sncp142                      Sabancı Üniversitesi              Mühendislik ve Doğa Bilimleri

Superkiz                      Kocaeli Üniversitesi               Uluslararası İlişkiler

adnnoky                     Düzce Üniversitesi                Bilgisayar Mühendisliği
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
Gönderen Konu: üçgende açı  (Okunma Sayısı 468 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
RagROCK
Moderatör

Üye ID 349
Kayit Tarihi 10 Mart 2009, 17:02:31
Nerden Konya
Mesaj Sayisi 322
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim

214 Mesajına Toplam
447 Kere Teşekkür Edildi
Iletisim

« Yanıtla #15: 02 Mart 2010, 20:24:55 »

1-)10.soruyu çember çizerek yapmışsınız.başka çözüm yolu yokmu.çemberden anlamıyorum.o yüzden yapılışıda anlamadım.

2-)Aynı renkteki uzunlukların eşit olduğu düşünülmelidir.(Sarılar hariç.)bu soru hangi sorunu cevabı.

1.Sorunuzun cevabı muhakkak evettir çünkü geometride 2. çözüm yolu olmayan bir soruyu ben görmedim.Fakat bu da tamamen soru sahibinin araştırması gereken bir durum olduğuna inanırım.Benim gördüğüm çözüm yolu bana en kolay geleni olduğu için bu çözümü yaptım.Başka arkadaşların da bakması için soruyu tekrar yayınlamanızı tavsiye edebilirim.

2.sorunuza gelince en alttan 2. sorunuzun çözümü için yazdım o cevabı.
Bu Sayfayı Paylaş
TwiTTer'a Ekle Facebook'a Ekle Google Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Spurl Ekle

Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
GoogleTagged

Otomatik Tag
üçgende açı, Matematik, Geometri, edebiyat, indir, üçgende açı, fizik, ygs, lys, sbs, haber, üçgende açı, anlatım, çözüm, tarih, oyun, üçgende açı

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre hakkı ihlal edilen öncelikle üç gün içinde ihlalin durdurulmasını istemek zorundadır.Eğer ihlal edilen bir durum söz konusu ise sorumvar.net@gmail.com adresinden bize ulaşınız.

Google ve orumceklerin son ziyareti 04 Eylül 2010, 02:13:47