Davet

Konusu 'Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat)' forumundadır ve Cem tarafından 17 Ocak 2009 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. Cem

Cem Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    618
    Ynt: Davet

Üye sayımız bir türlü yükselmiyor. Hâlâ günde ortalama dört kayıt var. O da kaydolmadan bir şey görünemeyeceğinden kaynaklanıyor zannedersem. Çünkü geri dönüş pek yok.
    Ne olacak bu milletin hâli aceb?:):D
  2. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    361
    Meslek:
    Öğretmen

Hocam demekki bütün soruları çözebilecek kuvvette gençlerimiz var.Bize hiç soru sormuyorlar maşallah.Ve birazda benciller sanırım, kimsenin sorusunuda çözmüyorlar :)

Acaba biz mi birşeyleri yanlış yapıyoruz ki?
    Tavsiyelere her zaman açığız.
  3. mathgeobirdeben

mathgeobirdeben Yeni Üye

Beğenileri:
    3

Bu aralar biraz mide rahatsızlığı yaşıyorum bu yüzden pek aktif olamıyacağım.İnş. bu hafta içi hareketlilik katacağım :) üye sayımız az gerçekten aslında üye varda aktif olan az...arada bakıyorum Hep aynı arkadaşlar devam ediyor :) İnşallah çok yakında burada aktif arkadaşları görürüz...
  4. onur_K

onur_K Yeni Üye

Beğenileri:
    31

Genelde matematik ve geometri sorulari gundeme geliyor.Tek parca ama sinav bir butundur.Neden bir tarihci yada cografyaci bizimle tecrubelerini paylasmiyor?Ayrica bazi cozumler birden fazla yolla yapilsa iyi olur?Kaliplari kirmak lazim..Sucumuz varsa affola....
  5. Tolstoyevski10

Tolstoyevski10 Yeni Üye

Beğenileri:
    0

Açıkcası ben kimi soruları sormakdan çekiniyorum. Dalga geçilirse filan değil. Sorular kolay ve bir sürü soru var yapamadığım. Boşuna uğraştırıcam gibi geliyo hepsini sormaya kalkarsam =/

Sayfayı Paylaş