Çözüldü Bölünebilme (4 Soru)

Konusu 'Doğal Sayılar,Tam Sayılar,Bölme Bölünebilme,EBOB-EKOK' forumundadır ve sevdam tarafından 23 Kasım 2011 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. Cem

    Cem Yönetici Yönetici

    Mesajlar:
    3.388
    Beğenileri:
    1.331
    Estağfurullah...
    Bunları duymak güzel. İnsanın gönlüne ferahlık veriyor, ruhunu okşuyor. Teşekkürler. Bu cümleler üzerine Allah sizden de razı olsun.
    Sizde tabiî ki menfî bir hâl yoktur. Zekânızda bir gerilik olmadığına göre (ki, ortalama insan zekâsı 100-110 IQ seviyesinde ve yine çok insan bu derecededir), başka bir faktör öğremenizde etkilidir. Bu, dersi anlatan olabilir, sizin çalışmanız olabilir v.s. Çok zeki olmak tabiî ki bir takım şeyleri kolaylaştırır. Ama son kertede zekâda bir şey aramayın. Misâl; dehâ'lar çok zekidirler, anlayışları ve tahlil edebilme güçleri çok yüksektir. Ve misâl; akşam eve dönerken evin yolunu bulabilen :) herkes matematik öğrenebilir.:)
    Honore bunu beğendi.
  2. sevdam

    sevdam Yeni Üye

    Mesajlar:
    78
    Beğenileri:
    0
    Katılıyorum ...
Benzer Konular: Bölünebilme Soru)
Forum Başlık Tarih
Matematik - Geometri Sayılar - EKOK - EBOB - Bölünebilme - Üstel İfadeler (4 Soru) 13 Eylül 2019
Matematik - Geometri Sayılar - Bölünebilme - Modüler Aritmetik (5 Soru) 17 Ağustos 2018
Matematik - Geometri Bölünebilme - Aritmetik Dizi (2 Soru) 12 Ağustos 2018
Doğal Sayılar,Tam Sayılar,Bölme Bölünebilme,EBOB-EKOK Temel Kavramlar - Bölme Bölünebilme (3 Soru) 10 Kasım 2017
Doğal Sayılar,Tam Sayılar,Bölme Bölünebilme,EBOB-EKOK Bölme - Bölünebilme (4 Soru) 13 Haziran 2016

Sayfayı Paylaş