Tanışma

Konusu 'Tanışma' forumundadır ve Bora tarafından 14 Şubat 2009 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. madman

madman Yeni Üye

Beğenileri:
    0
    Ynt: Tanışma

hoşbulduk onur hocam :)
    sanırım matematik bölümü hakkındaki düşüncelerimi soruyorsunuz..lise matemetiği ile pek bir ilgisi yok.pek bir ilgisi yok diyorum çünkü sadece analiz1 ve analiz2 de öğrendiğim limit, türev ve integral konusundaki uygulamaları kullanacağım ilerde..
    ama okuduğum bölümü sevdiğimi söyleyebilirim..gerçekten çok değişik dersler okutuluyor...metrik uzaylar, diferansiyel geometri, topoloji, nümerik analiz.. gerçekten ilginç ve bazı zamanlarda anlatılan bazı kısımların kavranması sıkıntı çıkartabiliyor..ama herşeye rağmen okuduğum bölümü seviyorum :)
  2. Misha

Misha Yeni Üye

Beğenileri:
    0

Merhaba forum sakinleri.. Gözlemlediğim kadarıyla oldukça da sakin bir forum.. :)
    İngilizce öğretmeniyim. Aynı zamanda KPSSye hazırlanıyorum.
    Bildiğiniz üzre biz dilcilerin sayısalı pek iyi değildir fakat malum KPSSde matematik yapmak zorundayız.
    Şu aralar artık matematik çalışmaya başlamak istiyorum. Takıldığım yerlerde sizlere danışmak isterim.
    Tabi İngilizce ile ilgili sorularınızı da elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
  3. Cem

Cem Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    584

Hoş geldiniz Hocam. Evet, fazla aktif üyemiz yok. Öğrenciler veya sınavlara hazırlananlar görmüyorlar sanırım siteyi, denk gelmiyorlar. İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Kolay gelsin.
  4. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    356
    Meslek:
    Öğretmen

[quote author=Misha link=topic=224.msg17396#msg17396 date=1318195093]
    Merhaba forum sakinleri.. Gözlemlediğim kadarıyla oldukça da sakin bir forum.. :)
    İngilizce öğretmeniyim. Aynı zamanda KPSSye hazırlanıyorum.
    Bildiğiniz üzre biz dilcilerin sayısalı pek iyi değildir fakat malum KPSSde matematik yapmak zorundayız.
    Şu aralar artık matematik çalışmaya başlamak istiyorum. Takıldığım yerlerde sizlere danışmak isterim.
    Tabi İngilizce ile ilgili sorularınızı da elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
    [/quote]

Bolca yardım almanız ve yardımcı olmanız dileğiyle...Hoşgeldiniz.
  5. Misha

Misha Yeni Üye

Beğenileri:
    0

Teşekkürler, hoşbuldum. :)

Sayfayı Paylaş