Tanışma

Konusu 'Tanışma' forumundadır ve Bora tarafından 14 Şubat 2009 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    575
    Meslek:
    Öğretmen
    Ynt: Tanışma

hoşgeldin fibonacci :)
    çözümlerinizi bekliyoruz.
  2. oznurcan

oznurcan Yeni Üye

Beğenileri:
    0

sizce nedir bu matematiğin sırrı????soruya bakınca formülleri de ezberlesem sorunun içinde bunu göremiyorum sonradan baktığımda haaa evet öyleydi.nasıl çözemedim diyrum neden böyle ya neden böyle.........2 konu okuyorum gece.1 hafta sonu bakıyorum kesinlkile hafızamda yok adapte olamıyorum olsam da unutuyorum güvender yayınlarını aldım setini kpss için.bir nobel yayınlarının kitabını aldım.güvender çok iyi ama nobel iyie aklımı karıştırdı.başarmam lazım.lütfen bana yardım edin.artık özel sektörden bıktım.işkence gibi geliyor çünkü.memur olmak istiyorum çok bişey mi sanki.dersaneye gidemem 25 yaşındayım ve çalışıyorum.zamanım yok.eylülde sınav daha çok var gibi ama biliyorum ki hemen gelecek.mantığımı neden kullanamıyorum.bencil bir insan mıım?neyim eksik bunu başaranlardan.kafamı çok vurdum taşlara çokkkkkkkk.ama 25 yaşnda geldi aklım başıma maalesef.bana bir yol gösterin ve o yolda ilerleyeyim yalvarırım çünkü siz bu işin ustasısınız.
  3. oznurcan

oznurcan Yeni Üye

Beğenileri:
    0

çalışıyorum gerçekten.şu 1 aydır matematiği hep çalışıyorum önce konu anlatımına bakıyorum sonra da test çözüyorum ama neden yapamıyorum bende eksik olan ne ne ne.....ben bu işi anlamadım afedersniz salak mıyım bn neden zeki değilim diye düşünmeye başladım.sorulara gelince yapamıyorum sonra da hevesim kırılıyor.kitabı bir kenara atıyorum.o eksik olan şeyi bir bulsam zaten.matematiği yapsam gerisini kolaylıkla hallederim.kitap bol bol okurum.tarih anayasa coğrafya türkçe onları yaparım ama matematiği yapamazsam mümkün değil kazanamam ayrıca bölümüm bilgisayarlı muhasebe 2 yıllık.önlisans mezunuyum.en az 84 almam gerekiyor.sizin gibi bir zekam olsa kesinlikle kazanırdım.nasıl bu matematiği kavradınız.daha çok zamanım var çok iyi değerlendirmek istiyorum lütfen yardımcı olun minnettar olurum size
  4. Cem

Cem Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    1.331

Anlaşılan sıfırsınız. Hatanızın farkındasınız, hayıflanmaya gerek yok artık ve daha fazla vakit kaybetmeden çalışmalısınız. Mâdem sınava gireceksiniz, o sınavın şartlarına ermek gerek.
    İlk başta iyi bir hoca lazım, çok fazla kitap karıştırmayın, anladığınız kitabı okuyun-çalışın. Onu bitirin ondan sonra başka kitaba geçin. Sitemizin kullanışını öğrenin ve anlamadığınız yerleri burada sorun, çok faydasını görürsünüz. 84 için çok matematik gerek, bunun da farkındasınız. Matematik temel ilimdir, artık bütün sınavlarda var. Resim öğretmeni bile cevaplıyor. Burada ben sık sık söylüyorum, matematiği öğrenin diye, çocuklarınıza da öğretirsiniz. Fizik sormazlar ama Matematik soruyorlar. Matematik, sayısal ilimlerde birincidir ve her şey matematik üzerine kuruludur, bunun farkına vardılar.
    Biz sürekli buralardayız. Size yardım edebiliriz. Şimdilik söyleyebileceğim bunlar.:)
  5. superkiz

superkiz Yeni Üye

Beğenileri:
    10

Merhaba bende geldim Ömer sağ olsun..Onun sayesinde siteyi tanıdım Cem hocam sizi başka bir siteden biliyorum sanırım yanılmıyorsam adım Fatma tü Zehra Kanar siteye şöyle bi göz attım tanıdıklarım var sevindim güzel site yaa :) ama soru sayısı az bol bol soru sorun bizde bol bol çözelim.. hadi vatana millete hayırlı olsun hoşgeldim:)

Sayfayı Paylaş