Çözüldü Uzay Geometri (2 Soru)

Konusu 'Katı Cisimler ve Diğer Konular' forumundadır ve _ceren_ tarafından 12 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. _ceren_

_ceren_ Yeni Üye

Beğenileri:
    10
    yardımcı olursanız çok sevinirim.internet bağlantım kesik olduğundan daha önce yükleyemedim son güne bırakmak zorunda kaldım

2. Benzer Konular: Geometri Soru)
    Forum Başlık Tarih
    Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat) Geometri - Orantı - Kareköklü ve Üstel Sayılar - Trigonometri (12 Soru) 24 Mart 2024
    Toplam ve Çarpım Sembolü,Diziler ve Seriler,Matris ve Determinant Geometrik ve Aritmetik Dizi - 3 ve 4 Bilinmeyenli Denklem - İkinci Derece Denklem (2 Soru) 16 Mart 2024
    Matematik - Geometri Fizik - Geometri (Düzlem ve Analitik) - Kutupsal Koordinatlar (4 Soru) 25 Ekim 2020
    Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat) Fizik ve Geometri (3 Soru) 24 Ekim 2020
    Akademik Soru Çözümleri ve Kaynakları Çok Değişkenli Fonksiyonlarda Kısmi Türev-Uzay Analitik Geometri-Skaler ve Vektörel Çarpım (3 Soru) 27 Ağustos 2020

3. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    581
    Meslek:
    Öğretmen
    Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
  4. _ceren_

_ceren_ Yeni Üye

Beğenileri:
    10
    çok teşekkür ederim hocam ellerinize sağlık
  5. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    581
    Meslek:
    Öğretmen
    Bir dahaki sefere şekil üstündeki yaptığın işlemleri silip yolla :) Kafa karıştırıyor.

Sayfayı Paylaş