Davet

Konusu 'Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat)' forumundadır ve Cem tarafından 17 Ocak 2009 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. mathgeobirdeben

mathgeobirdeben Yeni Üye

Beğenileri:
    10
    Ynt: Davet

Bu aralar biraz mide rahatsızlığı yaşıyorum bu yüzden pek aktif olamıyacağım.İnş. bu hafta içi hareketlilik katacağım :) üye sayımız az gerçekten aslında üye varda aktif olan az...arada bakıyorum Hep aynı arkadaşlar devam ediyor :) İnşallah çok yakında burada aktif arkadaşları görürüz...
  2. onur_K

onur_K Yeni Üye

Beğenileri:
    65

Genelde matematik ve geometri sorulari gundeme geliyor.Tek parca ama sinav bir butundur.Neden bir tarihci yada cografyaci bizimle tecrubelerini paylasmiyor?Ayrica bazi cozumler birden fazla yolla yapilsa iyi olur?Kaliplari kirmak lazim..Sucumuz varsa affola....
  3. Tolstoyevski10

Tolstoyevski10 Yeni Üye

Beğenileri:
    2

Açıkcası ben kimi soruları sormakdan çekiniyorum. Dalga geçilirse filan değil. Sorular kolay ve bir sürü soru var yapamadığım. Boşuna uğraştırıcam gibi geliyo hepsini sormaya kalkarsam =/
  4. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    577
    Meslek:
    Öğretmen

[quote author=onur_K link=topic=87.msg14332#msg14332 date=1293929986]
    Genelde matematik ve geometri sorulari gundeme geliyor.Tek parca ama sinav bir butundur.Neden bir tarihci yada cografyaci bizimle tecrubelerini paylasmiyor?Ayrica bazi cozumler birden fazla yolla yapilsa iyi olur?Kaliplari kirmak lazim..Sucumuz varsa affola....
    [/quote]
    Ben artık hiçbir öğretmene" Bir sitemiz var gelin öğrencilerimize yardımcı olalım" demiyorum.Bir edebiyat grubunda yardım istediğimde , öğretmenin biri(kendisine öğretmen demek bile zoruma gidiyor) "Hocam bu işten bizim kârımız ne olacak?" dedi.Yani çoğu kimse kâr etmeden bir iş yapmıyor.Bizde kâr ediyoruz, "Teşekkürlerle". Tabi genelleme yapmamak gerekli.
    Sizler, yani öğrencilerimiz, böyle bir sitenin varlığından herkese bahsedin.Siz, arkadaşınıza bahsedersiniz, o öğretmenine söyler ..... diye genişleyebiliriz.

[quote author=Tolstoyevski10 link=topic=87.msg14482#msg14482 date=1295154340]
    Açıkcası ben kimi soruları sormakdan çekiniyorum. Dalga geçilirse filan değil. Sorular kolay ve bir sürü soru var yapamadığım. Boşuna uğraştırıcam gibi geliyo hepsini sormaya kalkarsam =/
    [/quote]

Hayır, bu yanlış bir düşünce.Bizler sadece olimpiyat soruları çözmüyoruz ya da çok zor soruları burada sorun demiyoruz.Yapamadığınız soru varsa, her ne olursa olsun hiç farketmez burada sorun gençler.Sitenin adı size birşey çağrıştırmıyor galiba :) Size göre kolay başkasına göre zor veya tam tersi.Siz sorun...Biz cevaplamaya çalışalım...
  5. sevdam

sevdam Yeni Üye

Beğenileri:
    0

ben arkadaşlarıma bahsettim buradan...burda kimseninde kar amacı güttüğünü hiç düşünmedim her sorumada allah razı olsun yardım etti hocalarım...matematikte önlisans kpss de zaman yetmedi diye yapamadım genede 12 tane yaptım ki hiç matematiği olmayan ben 12 side doğru...bu site sayesinde dersanede falan karıştı hoca gitti gelmedi yenisi geldi olmadı vs..o nedenle burdaki sorularımı yanıtlayan tüm hocalarımdan allahrazı olsun kesinlikle kolay zor çekinmeden sorulması lazım..şimdi dgs giricem gene sorularımı sorucam ve eminimki yardmcı olacaklar.haklarını ödeyemem o konuda

Sayfayı Paylaş