Davet

Konusu 'Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat)' forumundadır ve Cem tarafından 17 Ocak 2009 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. mrh

mrh Yeni Üye

Beğenileri:
    0
    Ynt: Davet

Foruma üye olalı neredeyse 45 dk olucak çok beğendim ve yararlı buldum. Dikey Geçiş Sınavına hazırlanıyorum, pek ders çalışmayan birisiyim ama çalıştığım zamanlarda sorularımı ve yanıtlarımı burda paylaşıcam. Siteyi kuranlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
  2. MTOLGA

MTOLGA Yeni Üye

Beğenileri:
    0

Açıkçası sitenizi çok ama çok beğendim. Ankara'da bir Anadolu lisesinde okuyorum. Şuanda Lise 3’ teyim. Açıkçası site içeriğini çok beğendim. Siteyi de yanılmıyorsam 9. sınıfta veya 10. sınıfta Dh deki bir arkadaştan öğrendim. Bu sene diğer senelerdeki gibi savsaklamıyor ve ders çalışmanın önemini kavramış durumdayım. Dershane denemelerinde 140 soruda 100 net 160 soruda 110net gibi sonuçlar alıyorum ve bu beni tatmin etmiyor.Özellikle Matematik ve Kimya canımı biraz sıkıyor.

Ben elbette siteye birçok arkadaşımı davet etmeyi düşünüyorum. Ancak davet butonu çok can sıkıcı her birinin e-posta adresini yazmak çok sıkıcı
    Siz bu hedefinizden vazgeçmeyin ben size soru soracak akıllı öğrenciler bulurum. :)

Sömestırda baya bir rahatsız edeceğim sizi
  3. Cem

Cem Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    1.350

Sitemizi beğeniyorlar ama hareket yok, söz söyleyip gidiyorlar, icraat lâzım. Ve 15 ay oldu, daha 2 bin üyeye varamadık, bu ne biçim iş, bilmem kaç milyon öğrenci var ama...
    Üniversite öğrencileri için bölüm açtık, ama onlarda girmiyor.
    Öğretmen-Hoca arkadaşlarımız da girmiyorlar, çok azız, neden böyle oluyor aceb?..
    Protesto edeceğim (protesto etmek ne demekse), valla ben de girmeyeceğim o olacak!..
    Sıkıldım!
  4. murat_16

murat_16 Yeni Üye

Beğenileri:
    126

Hocam öyle demeyin.Sizler gibi hocalarımız olmazsa biter bu site.emeği geçen hocalarımızın hepsinden Allah razı olsun.Zamanı olan arkadaşların bu sitenin bağımlısı olacağını düşünüyorum.Sigara ,içki kullanmam ama bağımlılığın ne olduğunu buraya üye olduktan sonra öğrendim.Elimizden gelen bu kudar
  5. Integral

Integral Yeni Üye

Beğenileri:
    4

Vallahi sizin uğraşlarınız hiç yerde yapılmıyor ne dershanelerde ne okullarda Allah razı olsun ne diyim keşke daha önceden farkedebilseydim bu siteyi

Sayfayı Paylaş