Davet

Konusu 'Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat)' forumundadır ve Cem tarafından 17 Ocak 2009 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. kryogenik

kryogenik Yeni Üye

Beğenileri:
    9
    Ynt: Davet

bence bu site dersaneye gitmeden sınavlara hazırlananlar için çok faydalı, alıyorsun kitapları çözüyorsun binbir tane soru, çalışıyorsun ama illa ki bir taraf eksik kalıyor, o eksikleri de çoğunlukla cem ve bora hoca sayesinde kapatıyorum (kendi adıma konuşayım; ancak sitedeki arkadaşların hepsi aynı kanaattedir sanırım)
    bir de burada sorulan sorular çoğunlukla seçkin sorular oluyor, onlarla da uğraşmak öğrenciler için çok faydalı(bence), çünkü kitaplarda herkesin yapabileceği yüzlerce soru var ama burda sorulanlar zaten yapılamayanlar, bir püf noktası olanlar, öğrenci arkadaşlar soru çözümlerine katılımlarınızı artırınız lütfen...

cem hocanın sitemlerine hak veriyorum, ben de bir sitede moderatörüm(mesleki dayanışmayı amaçlıyor bizim site), insanlar alacaklarını alıyor ve gidiyor, bir daha işi düşene kadar gelen olmuyor maalesef, sabretmekten başka çare kalmıyor bazen,bir gün bu düzen değişir umarım

o bakımdan elimden eldiğince çözebildiğim sorulara cevap veriyorum bir faydam oluyordur inş.

sitede emeği geçen herkese teşekkürler
  2. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    577
    Meslek:
    Öğretmen

Sanırım bazı arkadaşlar cevap yazmaktan çekiniyorlar.Öğrencilerime hep şunu söylerim."Doğru veya yanlış, bildiğiniz şeyleri söyleyin.Eğer yanlıştır diye söylemeye çekinirseniz ben o yanlışları düzeltemem ve o şekilde devam eder"
    Buradaki öğrencilermizde sanırım çekiniyorlar.Yanlış cevaplarım diye.

Ya da çok basit sorarsam benimle dalga geçerler diyorlardır kendilerince belki.Bunu akıllarından bile geçirmesinler.

Yapamadığınız soruları sorun, çözebildiklerinizi çözün.Yanlış çözseniz bile düzeltiriz , sorun değil.

Yorumlar için teşekkürler...Emek için teşekkürler...
  3. *mavimsi*

*mavimsi* Yeni Üye

Beğenileri:
    0

Aranıza ben de katıldım an itibariyle :) umarım hem sorar hem çözerim :)
  4. ozgur555

ozgur555 Yeni Üye

Beğenileri:
    0

Arkadaşlar ben destekliyorum ama yeni üyeyim 4.sınıfa gidiyorum benim matematikle ilgili yapamadığım sorular var.onun için konu açarmısınız.4.sınıf diye
  5. ozgur555

ozgur555 Yeni Üye

Beğenileri:
    0

Açıldı artık saolunnn

Sayfayı Paylaş