Özel Ders

Konusu 'Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat)' forumundadır ve mutku tarafından 13 Ocak 2011 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. mutku

mutku Yeni Üye

Beğenileri:
    0
    merhaba son ea son sınıf öğrencisiyim mat2 nin bana göre zor ve kendimi kötü hissetiğim konularından özel ders almayı düşünüyorum özellikle de trigonometri türev integral gibi derslerden.sizce bunun bana bir faydası olur mu yardımcı olursanız sevinirim

2. Benzer Konular: Özel
    Forum Başlık Tarih
    Geometrik Kavramlar,Açılar,Üçgende Uzunluk-Açı-Alan-Eşlik ve Benzerlik Eşkenar Üçgende Yükseklik - Pisagor Teoremi - Üçgende Kenarortay Özellikleri 31 Aralık 2024
    FİZİK Özel Görelilik Kuramı 15 Nisan 2022
    FİZİK Zaman Genişlemesi (Time Dilation) - Özel Görelilik Kuramı - Lorentz Dönüşümü 16 Aralık 2021
    Hatalı - Tekrarlanmış Sorular veya Çözümler (Faulty - Repeated Questions or Solutions) Karenin Çevrel Çemberi - Trigonometri (Dörtgenin özelliği belirsiz) 25 Mart 2021
    Akademik Soru Çözümleri ve Kaynakları Özel Görelilik Kuramı - Dört Boyutlu Uzayda Lorentz Dönüşümleri 24 Mart 2021

3. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    575
    Meslek:
    Öğretmen
    Ynt: özel ders

Özel dersin her zaman yararını görürsün. Hem de neleri yapıp neleri yapamadığını da biliyorsun. Buna yönelik bir ders iyi olur.
    Özel dersin tek kötü yanı maddiyat kısmıdır. Eğer onda sorun yoksa, ders al derim.

Ayrıca :

Neden Özel Ders?

* Her öğrenci farklı düşünür, farklı öğrenir.
    * Her öğrencinin algılama zaman aralığı farklıdır.
    * Her öğrencinin öğretmeniyle uyum frekansı farklıdır.
    * Her öğrencinin kendine özgü soruları vardır.
    * Öğrenci okulda anlamadığı konuyu arkadaşlarının yanında sormak istemeyebilir.
    * Öğrenci okulda öğretmenini değiştirme hakkına sahip değildir.
    * Öğretmenin öğrenci ile birebir ilişki kurma süresi sınıf ortamında maksimum 2-3 dakika iken özel derste bu süre dersin tamamını kapsar.
    * Özel dersler ev rahatlığında, belirli sıklıklarla molalar verilerek gerçekleştirilir.
    * Okul ders süresi içinde maksimum 5-6 örnek çözülürken, özel derste konuya ait örnek sayısı istenildiği gibi arttırılabilir.
    * Okulda öğretmen her öğrenciye uygun anlatım şekli seçemez ve her öğrencinin eksiklerine tek tek eğilemezken, özel ders eğitmeni sadece sizin çocuğunuza özgü bir ders biçimi belirleme ve eksiklerine göre onu yönlendirme şansına sahiptir.
    Honore bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş