Çözüldü Türev Soruları

Konusu 'Limit ve Süreklilik,Türev,İntegral' forumundadır ve Bora tarafından 1 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    581
    Meslek:
    Öğretmen
    1- [​IMG]

2- [​IMG]

3- [​IMG]

2. Benzer Konular: Türev Soruları
    Forum Başlık Tarih
    Akademik Soru Çözümleri ve Kaynakları Hiperbolik Fonksiyonlu Denklem - Eğri Yayının Uzunluğu - Türev ("Amazon" Mülakat Sorularından) 11 Haziran 2025
    Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat) Tam Kare Yapılar - Türev (Böyle sefil soruları yapamayan matematik öğretmenleri var!) 11 Eylül 2024
    EĞİTİM-ÖĞRETİM 1966 - 2007 Arası ÖSYM Sınavlarındaki Türev Sorularının Çözümleri 8 Kasım 2018
    EĞİTİM-ÖĞRETİM 1967 - 1998 ÖSYM Sınavlarının Bazılarından Türev Soruları 27 Ekim 2018
    Limit ve Süreklilik,Türev,İntegral Türev Final Soruları (3 Problem) 5 Haziran 2017

3. Cem

Cem Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    1.354
    Ynt: Türev Soruları

4. algorist

algorist Yeni Üye

Beğenileri:
    1

tam da kendi çözümlerimi hazırlamak üzereydim..
    çözümleriniz için teşekkürler..
  5. hakandogan

hakandogan Yeni Üye

Beğenileri:
    0

2.soru tarzı müfredattan kaldırıldı...
  6. Cem

Cem Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    1.354

Kaldırdık diyorlar ama, soruyormuş gibi yapıyorlar. Ve, her senede en az 1 tane de yanlış soru hazırlıyorlar. Bütün bu hâle ne demeli acaba...
    Meselâ yanlış denen Fizik sorusunda, teorik eksiklik varmış, o zaman Fizik sorularını hazırlayanlardan birinin hazırladığı mevzudan haberi yok, işin kötüsü Fizikçiler bir gruptur ki, toplantı yaparlar, diğer fizikçilerde bu yanlışı göremeden soruya onay vermişler, o zaman ne oluyor, hazırlayıcı komisyondaki bütün fizikçilerin soru hazırladıkları mevzudan haberi yok. Hiç olmazsa biri yanlış görmeliydi ve yanlış soru olmamalıydı. Muhtemelen bunlar Prof' tur veya Doçent. Bu nüans önemli.

Sayfayı Paylaş